Международен терминал Енсенада

Хидроизолация на подземен тунел за зърно
https://4smart.bg/wp-content/uploads/2019/04/icon_image-2.jpg

Международен терминал Енсенада

Title:

Description:

icon_image-2.jpg

IDEA, конструктор на тунела и главнен проектант, избра за EIT продуктите на Kryton за кристални хидроизолационни продукти Krystol като решение на проблемите с водата.

Уникалната кристална технология на Kryton, Krystol, превръща бетона във водонепроницаема бариера, елиминирайки необходимостта от повърхностни хидроизолационни системи. Няколко продукта Krystol бяха използвани при изграждането на зърнените тунели, в това число:

  • Система Krystol Waterstop за връзки
  • Система Krystol Crack Repair
  • Добавката Krystol вътрешна мембрана (KIM)

EIT се възползва от системата Krystol на Kryton:

  • KIM замени нуждата от външна мембранна система, което спести време и средства на екипа. Използването на KIM вместо външна мембрана, също така, намалява потенциалните грешки при изпълнението на хидроизолацията.
  • Системата Krystol Crack Repair блокира за постоянно достъпа на вода, като не се влияе от износване или абразия на повърхността, осигурявайки непрекъсната хидроизолация.
  • Системата Krystol Waterstop е поставя преграда за водата, която не се влошава с течение на времето, осигурявайки защита на връзките.

Комбинацията от тези продукти осигури на EIT гарантирана защита срещу увреждане на водата и корозия на конструктивната стомана дори при постоянен водно налягане от страна на Тихия океан.Научи повече за нашите продукти

Използвани материали

Krystol вътрешна мембрана (KIM®)

Krystol вътрешна мембрана (KIM®) представлява хидрофилна, кристална смес, използвана за създаване на постоянна хидроизолация на бетона. KIM® намалява пропускливостта на бетона и се използва вместо външно нанасяни хидроизолационни мембрани. …

Местонахождение
Енсенада, Баха Калифорния, Мексико
Година
2009
Вид на проекта
Хидроизолация на тунел
Използвани материали
Krystol вътрешна мембрана (KIM®)